Da jeg vandt Story Slam

DA JEG VANDT STORY SLAM ODENSE 2017


I september 2017 blev jeg opereret i foden og skulle holde mig i ro i mange uger. Samme dag, som jeg blev opereret, kom der en mail fra et bestyrelsesmedlem i Fortællere i Danmark (FIDA). Hun spurgte, om jeg ville fortælle en historie ved Story Slam i Odense i slutningen af oktober.


Da jeg jo vidste, at jeg skulle holde foden i ro i nogen tid, tænkte jeg: Hvorfor ikke lave en fortælling. Så går tiden da med noget godt!


Emnet var "Når nu vi taler om DSB".  Jeg kiggede på mine 2 krykkestokke og min walker, der gik helt op til knæet og tænkte, at det nok ikke ville være så svært at lave en historie om det!


Det skulle være en "selvoplevet" fortælling, og 5 minutter måtte den vare.


Det er faktisk slet ikke så nemt at begrænse sig til 5 minutter!


I slutningen af oktober fortalte jeg så min historie, med krykkestokke og walker. Og det handlede fortællingen blandt andet også om! Publikum afgav stemmer, og til min store forbavselse vandt jeg! Rent faktisk var jeg slet ikke forberedt på, at der var tale om en slags "konkurrence"!!


Dermed skulle jeg stille op i finalen i december, hvor jeg skulle fortælle 2 historier!


Det viste sig, at vi efter de 2 historier var 2, der havde stemmelighed. Altså skulle vi fortælle vores første vinderhistorie.


Spændingen var stor! Stolt var jeg, da det blev mig, der vandt! Og samme dag blev jeg Mormor for første gang. Det var i virkeligheden nok det allerstørste!